• 校園打工

校園打工

2
29
邀訪來賓:播出日期:2019/04/11

Topic: Campus English – Part-time Jobs on Campus
主題: 校園英語 – 校園打工

對話內容: 
A: Is there a job bulletin board somewhere on campus?
A: 請問校園裡有打工的公告嗎?
B: Sure thing. Please follow me. Over there.
B: 當然有啊! 請跟我來,公告在那兒!
A: Here it is. I’m interested in this job opportunity. I love to work as a professor's assistant.
A: 找到了。我對這個工作機會很感興趣。我喜歡當教授的助理。
B: But this job looks very challenging. The job schedule is changed every month though you've got lots of downtime.
B: 但這份工作看起來非常具有挑戰性。儘管有很多私人休息時間,但每個月的工作班表會變動、並不固定。


焦點單字片語: 
bulletin board 公告欄
job opportunity 工作機會
job schedule 工作班表

Take a break 英語敲敲門
Take a break 英語敲敲門
首播日期 :
2019/04/01
主持人 :
曾麗娜Lina、李壹明Joe

《英語敲敲門-求學篇》匯集校園常見英語會話情境,包括校園打工、申請入學、選課加選、圖書館借書及迎新會等,聽Lina & Joe老師 2分鐘英語敲敲門,學會實用的校園英語會話!

30